вторник, 2 ноември 2010 г.

Зелена енергия за повече физическа сила, издръжливост и имунитет


Зелена енергия
Продуктът на AquaSource – Зелена енергия e универсална клетъчна храна, синергична комбинация от АФА, спирулина и екологично чиста люцерна (алфаалфа). Може да се приема от всички хора с цел профилактика и поддържане на добро здраве, самочувствие, постоянно висока жизненост, работоспособност и енергия. Водораслите AFA (виж в меню Продукти) са елексир за мозъка, а спирулина е суперхрана за тялото и имунитета.

Спирулината : майчиното мляко на планетата
Това е друго синьозелено микроводорасло, което също е пълноценна, здравословна и лесноусвоима клетъчна храна. Съдържа над 100 хранителни съставки, действащи синергично (взаимно подпомагане и по-силен ефект на цялото, отколкото на простия сбор на частите). Богатото и пълноценно хранително съдържание на спирулината осигурява много жизнено необходими съставки, които липсват на всекидневната ни трапеза. Тя дава богат запас от енергия, полезна е за хората с проблеми в храносмилането, асимилацията и отделянето, помага на страдащи от диабет, стрес и депресия, подобрява имунитета, укрепва всички органи и системи. В наши дни милиони хора се възползват от този дар на природата.
Някои от основните предимства на спирулината по отношение на хранително съдържание са следните:
-          изключително богата на бетакаротин (25 пъти повече от морковите), който предпазва или обръща развитието на рак, сърдечни заболявания, подсилва имунната система, намалява размерите на тумори; 
-          големи количества вит.В12 и е 3 пъти по-богата на вит.Е от суровия пшеничен зародиш;
-          Гама-линоленова киселина, която е абсолютно необходима за развитието на бебетата. Тя се съдържа в най-големи количества в кърмата, а на второ място в спирулината – затова я нар. „майчиното мляко на планетата”. Помага за намаляване на високо кръвно налягане и холестерол, облекчава артрит, пременструални болки, екзема, псориазис и др. кожни проблеми;
-          50 пъти по-богата от суровия спанак на органично, абсолютно нетоксично желязо, при анемия и др.;
-          Богато минерално съдържание за здрава кожа, кости, нокти и зъби;
-          два пъти повече протеини от соята, и 3 пъти повече от говеждото месо, рибата и яйцата. С 8 незаменими и 10 заменими аминокиселини, в правилно съотношение с усвоимост над 90%.
-          Спирулината е алкална и помага за поддържането на оптимално Ph в организма. Поради неправилното хранене и употребата на прекалено много преработени храни, газ. напитки, телата ни са прекалено подкиселени. Това е една от главните причини да боледуваме повече.

Алфаалфа
Арабите са нарекли люцерната алфалфа, което ще рече “Баща на всичките храни”. Корените на това растение проникват в земята до дълбочина 20-30 метра и черпят сили от земните недра. То е признато открай време като най-питателната растителна храна. Шампион между растенията е по съдържание на минерали, протеини и хлорофил (отстъпва само на микроводораслите). В народната медицина и в хомеопатията люцерната се употребява като тоник. Тя стимулира апетита и храносмилането, усилва жизнеността, повишава издръжливостта, подобрява настроението и самочувствието. Помага за регулиране на холестерола и подхранва черния дроб, бъбреците, половите жлези и мускулите. Полезна е при недохранени, неврастенични, нервни и болнави хора, при безсъние и лошо храносмилане. Помага за спокоен и освежителен сън. Успокоява раздразнения пикочен мехур при простатна хипертрофия. Има благотворно действие при ревматични оплаквания. Люцерната повишава количеството и качеството на млякото при майки-кърмачки, особено когато то не достига. При бременните жени подобрява усвояването на храната и изхранването на плода, и дава много добър общ енергизиращ, тонизиращ, подхранващ и лечебен ефект.

Зелена Енергия на Аквасорс е подходяща за хора, които искат да подобрят жизнеността, физическата си сила и имунитета. Особено ценна и полезна за бременни и кърмещи жени; бебета и малки деца; за възстановяване след болести; при активно спортуващи хора; при умора; при възрастни хора. Най-добре е да се приема заедно с ЕМК (есенциални мастни киселини) и коластра. Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Ефектът й при всеки човек е отличен. Това е най-лесния и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки.

Почти всички хора, които употребяват Зелена Енергия, съобщават ясно изразен положителен ефект. Но дори и на пръв поглед да не забележите нищо, продължавайте да приемате тази високо хранителна комбинация, тъй като тя води до регенериране на организма на клетъчно нива и до подобряване на всички физиологични показатели.
Опитът показва изключително благотворен ефект при децата – те растат и се развиват по-добре, боледуват по-малко, имат повече енергия и изглеждат по-добре. Отлична идея е да се дава дори при тежко болни деца, защото се съчетава добре с лечението и подпомага организма да преодолее болестта.
При възрастни с намален имунитет и склонност към често боледуване също се постига много добро общо укрепване на организма чрез редовно приемане на Зелена Енергия, което е от съществено значение особено през зимата и по време на вирусни епидемии.
При настинки и вирусни инфекции е добре да се приема за 2-3 дни много повече ЗЕ – 6-10 капсули дневно, а в по-тежки случаи и да се комбинира с СоQ10 и Супер антиоксидант. Ефектът е просто поразителен!
Препоръчва се настоятелно Зелена Енергия и EMK на всички бременни жени и кърмачки, които искат да запазят здравето си и да осигурят най-доброто за своите деца. Нито една жена през тези периоди от живота си не бива да остава без тези продукти. Подчертавам, че те са гарантирано напълно безвредни и нетоксични, което е особено важно за бременните и децата.

Средната дневна доза за възрастни и деца над 7 години е 3х1 капсула Зелена Енергия и 3х7-10 капки ЕМК. Ако сте склонни към напълняване и имате повишен апетит – внимавайте с калориите и се движете повече! Това ще ви помогне да отслабнете. Обяснението е просто – качествено клетъчно хранене.