вторник, 14 декември 2010 г.

Флексибилити за здрави, гъвкави и подвижни стави



Флексибилити - гъвкавост и подвижност. Комплексно решение за ставите и съединителната тъкан!
Ставите ни ежедневно са подложени на сериозни натоварвания. С течение на времето това неминуемо води до износване – особено при хора с наднормено тегло, спортисти или упражняващи професии, които натоварват ставите (например седене пред компютър и продължителна работа с клавиатура, работа с различни инструменти, често заемане на принудителни пози и т.н.). Ако не се грижим както трябва за ставите си, след определено време те може да се износят или възпалят, да се намали гъвкавостта и подвижността им и така съществено да се влоши качеството на живота ни. Много неща, които наричаме храни, са вредни за ставите, тъй като ги задръстват с токсини, влошават кръвоснабдяването им или водят до възпаление. Какво е решението? Най-важното е да снабдяваме ежедневно ставите си с хранителни добавки, които възстановяват хрущяла, предотвратяват и лекуват възпалението, подобряват кръвоснабдяването и ни помагат да бъдем гъвкави и подвижни. Но как да откриeм правилната формула? Вече е лесно - просто може да вземаме по няколко капсули Флексибилити – единствения продукт, специално създаден да решава ВСИЧКИТЕ ТРИ най-важни ставни проблема, а именно:
1. предотвратяване или облекчаване на възпалението      
2. възстановяване и подхранване на ставния хрущял
3. подобряване на гъвкавостта и подвижността
Флексибилити е много ефективен при износване, травми, болки, скованост, остеоартрит, ревматоиден артрит и всякакви други проблеми със ставите. Това се дължи на комплексното, синергично действие на уникалната комбинация от проверени във времето природолечебни средства и клинично изпитани, патентовани съставки с доказана ефективност при ставни проблеми, които нямат аналог или алтернатива на пазара.
1.Възпаление:
Benolea™ (бенолеа) е патентован екстракт от маслинови листа, който подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбичкови. Освен за ставите, олеуропеинът е полезен и за сърцето, тъй като е природен антиоксидант, предпазващ от окисление добрия холестерол.
Opti-MSM® (опти-МСМ) е патентована форма на МСМ, която е получена по специална технология и е ефективна при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците. МСМ (метил сулфонил метан) е сяросъдържащо съединение, жизнено важно за здравината на съединителната тъкан, сухожилията и ставните връзки.
Алое Вера се използва от векове за успокояване на възпаления и отоци и е известно с детоксикиращото си действие. Тук то е включено в много концентриран вид (200 пъти) за да подсили още повече действието на Opti-MSM и Benolea.
2.Възстановяване на хрущяла
Много важно условие за нашата гъвкавост и подвижност е доброто състояние на ставния хрущял, който служи като буфер, омекотяващ ударите между костите и улесняващ движението в ставите. Ставният хрущял е изграден от съединителна тъкан, богата на колаген, еластин, хиалуронова киселина и вода. Тези съставки са от критично значение за неговата здравина и еластичност. Затова в продукта Флексибилити се съдържат именно тези вещества, които осигуряват оптимално подхранване и възстановяване на хрущялната тъкан.
Chondractiv™ (Хондрактив) е патентована смес от колаген, хондроитин и хиалуронова киселина. Уникалното при този нов, високоефективен продукт е това, че той едновременно подхранва, обновява и възстановява ставния хрущял, предотвратява разрушаването му и възпалителните процеси и подобрява подвижността в ставите. Двойно слепи проби, контролирани с плацебо доказват, че редовната употреба на Хондрактив подобрява подвижността и намалява със 73% нуждата от нестероидни противовъзпалителни лекарства.
Екстрактът от хмел (концентриран 4 пъти) съдържа изо-алфа-киселини и други съставки с противовъзпалително действие, които предотвратяват възпалението и подпомагат възстановяването на ставния хрущял.
3.Гъвкавост и подвижност: Всеки човек иска да бъде гъвкав и подвижен, но с времето това става все по-трудно. Натоварванията, травмите, възпаленията и възрастта се отразяват на всички ни. За да поддържаме ставите си, подходящите хранителни добавки са просто задължителни.
Regenasure® (Регенашуър) e единствената съществуваща вегетарианска форма на глюкозамин (като хидрохлорид). Съдържанието на глюкозамин в Регенашуър е значително по-високо (83%) в сравнение с обикновения глюкозамин сулфат (само 65%), добиван от черупки на морски мекотели. Освен това Регенашуър е по-чист продукт, защото не съдържа остатъци от тежки метали и други токсини, които се натрупват в морските обитатели, и може да се консумира от вегетарианци и хора, алергични на морски дарове.
Глюкозаминът нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин,тъй като обикновените храни почти не го съдържат. А най-добрата форма на глюкозамин днес е Регенашуър.
Celadrin® (Целадрин) е патентован комплекс от естери на специално подбрани мастни киселини, които предотвратяват изхабяването на ставите. Целадрин намалява възпалението и болката без странични ефекти, укрепва ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност („смазката”, улесняваща триенето) и възстановява подвижността и гъвкавостта. Ефектът му е бърз и сигурен при всеки човек.
Синергия
Флексибилити комбинира в едно цяло действието на пет патентовани ефективни съставки като по този начин се получава синергия и по-бърз и траен ефект. Всички съставки на Флексибилити са клинично тествани, с доказана ефективност. Това прави Флексибилити най-добрия съществуващ на пазара препарат за комплексно решаване на всички ставни проблеми чрез едновременно повлияване на ВСИЧКИ най-важни механизми на увреждане на ставите.
Употреба:
Флексибилити се приема по време на хранене. Обикновено са достатъчни 2 капсули дневно. При по-тежки случаи вземайте 2х2 капсули дневно. За максимален ефект може да приемате най-много 3х2 капсули до отминаване на оплакванията, след което дозата се намалява. Деца над 6 години и бременни жени могат да приемат по 1 капсула на ден.