събота, 17 август 2013 г.

АкваСорс Клетъчна енергия - Cell power

мигновена храна

Клетъчна енергия на АкваСорс е инстантната (с мигновен ефект) форма на Коензим Q10. Съдържа и Кламатски водорасли АФА, които осигуряват витамини, минерали, протеини и ензими, в безглутенова основа от оризово брашно и витамин С с добавени изсушени зеленчуци - цвекло, моркови, аспержи и спанак. Има приятен портокалов аромат. Не съдържа добавени захари или изкуствени подсладители.

Препоръчваната дневна доза е 2х1 мерителна лъжичка, което осигурява 20-25 мг Коензим Q10, но това количество е само ориентировъчно и при нужда трябва да се повиши.

Ползи от Сеll Роwer:

Клетъчна Енергия оказва изключително благоприятен ефект предимно върху сърцето, мускулната сила, работоспособността и потентността. Продуктът много бързо зарежда с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки са на разположение на клетките. Ето защо той е най-подходящ в случаи, когато бързината на ефекта е от значение.

При този вид приемане (инстантна форма под езика) пътят е уста => сърце => клетки на тялото. Ако се гълта на капсули, пътят е уста => стомах => черва => черен дроб => сърце => клетки на тялото, и ефектът е по-бавен и са нужни по-големи количества, защото по пътя всички органи си взимат за себе си.

При спорт, туризъм и състезания Сеll Роwer осигурява бърз прилив на сили – а защо не и златен медал!

При грип и настинки (заедно със Sun Power) дава бърз подтик на имунната система да се справи с микробите.

Да не забравяме колко важен е Коензим Q10 за сърцето. Честото приемане на Сеll Роwer (през 1-2 мин.) при инфаркт на миокарда може да спаси живота на болния!!!

При раждане предпазва матката от изтощаване и дава сили на родилката (а защо не и на акушерите).

Преди и след операции подкрепя сърцето и имунната система и намалява риска от усложнения.

Преди секс увеличава потентността на мъжете.

От друга страна, ако се търси ефект върху черния дроб, за предпочитане е да се приема Коензим Q10 с хром през устата на капсули в комбинация с ЕМК или Течно Злато.