вторник, 13 септември 2011 г.

Йонна четка за зъби Соладей Еко Soladey Eco на Аквасорс




Японско изобретение, патентовано в цял свят вече и в България- революция в грижата за зъбите и венците – йонна четка за зъби Soladey-eco, активираща се от светлината.
Йонната четка за зъби Soladey-eco (Соладей-еко) на Аквасорс е най-новият продукт включен в продуктовата гама. Милиони хора използвали четката Соладей-еко се убедиха в ефективността на този качествено нов подход в грижата за зъбите и венците без паста за зъби и синтетични препарати.

Всяка година в Япония се продават над 2 милиона Soladey-eco четки за зъби, а броят на продадените сменяеми глави надхвърля 5 милиона годишно!

Каква е тайната й?

В дръжката на четката е вградена пръчица титаниев диоксид (фоточувствителен полупроводник) от най-висок медицински клас (99,98% чистота).
Изложена на какъвто и да е светлинен източник (флуоресцентна лампа в банята, обикновена крушка или слънчева светлина), титаниевата пръчица в Soladey-eco преобразува светлината в отрицателно заредени йони (електрони). Пръчицата освобождава тези йони, които попадайки в слюнката, привличат положителните водородни йони от киселината в зъбната плака.
Така киселината се неутрализира и зъбната плака се разпада. За целта не е необходима паста за зъби, тъй като водата или дори само слюнката имат ролята на катализатор в този процес. Естествената реакция на отрицателните йони към бактериите премахва плаката без усилие, по най-щадящия за венците начин.
Поради действието на йоните, слюнката придобива естествени антибактериални свойства, които продължават и след края на почистването на зъбите.

Начин на употреба на Soladey-eco:
Намокрете четката за зъби и пръчицата (когато нямате достъп до вода, слюнката има същия ефект), намерете най-ярката светлина и започнете да четкате зъбите си. Ако сте на закрито, светлина от електрическа крушка или флуоресцентна лампа са достатъчни за активирането на пръчицата. Четкайте всяка повърхност на зъбите си леко и старателно, без натиск. Отворете широко уста, за да позволите на светлината да достигне и до задните зъби. Колкото по-ярък е светлинният източник, толкова по-ефективно работи четката за зъби – слюнката дори започва да се пени.
След измиване на зъбите - изплакнете четката с вода.
Главата с власинките се подменя на всеки 3-6 месеца или когато власинките се разкривят.
Главата на четката се сваля само при подмяна.
Използването на паста за зъби не е необходимо, но ако желаете може да натопите четката във вода, в която сте капнали етерично масло за освежаване на устата: риган, карамфил, чаено дърво или техните комбинации.
Отлична вода за уста и гаргара е 1% разтвор СОЛЕ, приготвен от Хималайска Кристална Сол. Може да се използва като алтернатива на пастата за зъби заедно с четката Soladey-eco. Разтворът Соле подпомага справянето с афти, инфекции на венците и избелва зъбите, като в същото време ни подхранва с йонни минерали, някои от тях изключително редки и ценни.

СОЛАДЕЙ-ЕКО - по-ефективна, по-здравословна, по-икономична:
  • Научно доказано йонната четка за зъби премахва повече плака в сравнение с обикновената, особено на труднодостъпните повърхности на зъбите.
  • Подпомага избелването на зъбите като действа и върху упоритите дентални петна, вкл. от кафе и никотин.
  • Действа като естествен антибактериален агент.
  • Спомага за намаляване на кариесите и премахване на лошия дъх, причинени от бактериите.
  • Клинично доказано е, че по естествен път възстановява, укрепва венците и намалява тяхното кървене.
  • Съвместима с хомеопатично и друго лечение.
  • За разлика от пастите за зъби (съдържащи флуорид, детергенти, омекотители, сгъстители, консерванти, овкусители, подсладители и оцветители), йонната четка е безвредна включително за деца и бременни жени. Титаниевият диоксид е нетоксичен и няма странични ефекти.
  • Много подходяща за малки деца, които с обикновената четка поглъщат пастата.
  • Почиства и освежава протези и брекети.
  • Идеална за пътуване, къмпинг, използване на открито или при липса на вода.
  • Благодарение на сменяемите глави, цената на Соладей-еко е сравнима с тази на обикновена четка за зъби, а в дългосрочен план е много по-икономична.
С мисъл за природата:
  • При правилна употреба дръжката на четката с титаниевата пръчица може да се ползва цял живот.
  • Сменяемите глави намаляват пилеенето на ресурси.
  • Не изисква електричество или батерии.
  • Допринася за пестенето на вода.
  • Не изисква употребата на паста за зъби. 

От холистична гледна точка...


Известно е, че здравето на нашите зъби и венци отразява общото ни здравословно състояние. Заболявания като инфаркт, инсулт, диабет, артрит, затлъстяване, безплодие, ниско тегло на новородените деца имат връзка със състоянието на венците и устната ни хигиена.

Редовната употреба на светлинно-активиращата се четка за зъби Soladey-eco е предпоставка за по-здрава и чиста устна кухина, а оттам – и за по-добро здраве на вътрешните ни органи.

Изключителен дистрибутор за България - АкваСорс