събота, 16 април 2011 г.

Плодова Енергия / AquaSource Berry Power



АкваСорс Плодове - с Макуй бери и Акай бери

АкваСорс Плодова Енергия е прахообразна смес от разнообразни цели дребни горски плодове. Изключително богата на антиоксиданти и ценни хранителни вещества.
Антиоксидантната сила на плодовете

Антиоксидантите подпомагат защитната система на организма, като му помагат да се справи с оксидиращите молекули, известни като свободни радикали. Когато те са в излишък, могат да доведат до увреждане на клетките и тъканите в организма. Светът наоколо е изпълнен с потенциално опасните свободни радикали: прекомерно излагане на слънце, замърсена околна среда, цигарен дим, нашата (претоплена и преработена) храна, алкохол, дори собствените ни органи ежедневно ги произвеждат.

Въпреки, че организмът произвежда различни антиоксидантни ензими, за да обезвреди свободните радикали, осигуряването  на ежедневен прием на антиоксидантни хранителни вещества може да допринесе за подпомагането на защитните му сили.
Според проучване, проведено неотдавна във Финландия, приемът на дребни плодове, богати на антиоксиданти, може да удвои нивата на полифенолите (антиоксидантите) в кръвта.


Акай бери и Макуй бери - голямата сила и синергия на малките плодове

Ползите от дребните плодове като необходим елемент от ежедневната хранителна порция са добре описани. Държавният университет на Оклахома заяви, че „данните подкрепят препоръката дребните плодове да бъдат приети като основна група плодове за здравословна за сърцето диета ”(март 2010).
Причината, поради която тези плодове се смятат за изключително полезни е по-скоро в хранителната синергия на целите плодове, отколкото само в потенциалните ползи от самите антиоксиданти, въпреки че, може би, точно те са най-добре познатите предимства.
Всички знаем, че здравето ни зависи от приема на разнообразна и балансирана храна. Световната здравна организация призовава да се ядат различни плодове и зеленчуци, тъй като всичките те съдържат различни комбинации от растителни влакна, витамини, минерали и други хранителни вещества. Това важи и за отделните храни, каквито са горските плодове.
Продуктът Плодова Енергия на AquaSource съдържа голямо разнообразие от горски плодове, които доказано притежават високи хранителни стойности и осигуряват различни жизненоважни хранителни вещества.
Лиофилизация

Дребните плодове са може би сред най-богатите на хранителни вещества  плодове,  но начинът, по който тези хранителни вещества се запазват, също е от огромно значение.

Изключително важно е тези плодове да се събират когато са най-зрели, а това е само в определени периоди на годината и да се съхраняват точно тогава .
Лиофилизацията (сушене чрез замразяване) позволява на хранителните вещества да бъдат съхранени и така да могат да се ползват през цялата година. Всъщност е доказано, че нивата на лиофилизираните хранителни вещества в една порция замразени дребни плодове дори могат да бъдат по-високи от тези в пресните (изследване на ягоди, проведено от Отдела по здравеопазване в окръг Монтггомъри, Кларксвил, Тенеси, САЩ,юни 2010 г.)

За кого може да е полезна Аква Сорс Плодова Енергия?


Доказателствата сочат, че за оптимизиране на доброто здраве е полезно към храната да се включват и богати на антиоксиданти храни и особено дребни плодове.

Продуктът Плодова Енергия на АкваСорс е препоръчителен за всички над 5-годишна  възраст като отличен начин за включване на тази полезна група храни към ежедневната диета. Той осигурява широка гама дребни плодове, добити от екологично чисти региони из цял свят.
Препоръчителен е особено в комбинация със Супер Антиоксидант за тези, които водят  динамичен и напрегнат начин на живот, както и за тези, които ежедневно изпитват физически натоварвания.
 Съдържание: Продуктът съдържа следните органични, лиофилизирани плодове в прахообразна форма:
  •  Макуй бери и Акай бери
  •  Диви черни, червени и обикновени боровинки
  •  Касис
  •  Арония
  •  Нар 
  •  Диво дребно черно грозде
  •  Вишна
  •  Плодове от див бъз
  •  Червени и черни малини
  •  Къпини
  •  Морски зърнастец
Капсула: растителна цеулоза. Подходящо и за пълни вегетарианци.
Употреба:
Вземайте 3 капсули дневно. При необходимост дозата може да се увеличи до 6 капсули дневно. За деца над 5 години – по 1 капсула дневно.